lunes, 22 de julio de 2013

La passejada a la Fageda del Montseny el 26 d'octubre

El dissabte, 26 d'octubre de 10 h a 14 h, anem a aprendre a fer servir la respiració com eina de transformació personal i social durant un passeig a la Fageda del Montseny.
 PN del Montseny 
Moment a moment, trobem la forma més beneficiosa de relacionar-nos amb l’entorn físic del camp gravitatori de la Terra per trobar-hi suport. Observem com canvia la perspectiva del mon que ens envolta a mida que anem canviant la forma com ocupem l’espai amb el cos, marcada pel patró de tensió habitual, descobrint el suport disponible al mon natural amb el seu camp de força major, la gravetat. Trobem més llibertat de moviment i expressió, més capacitat de resposta i més facilitat de relacionar-nos també amb les persones al nostre voltant. Aprenem a deixar anar tensions, mica a mica, respiració a respiració.

Durant aquestes passejades s’exposen els principis bàsics referents a la respiració i la relació amb la gravetat i es descriuen formes d’aplicar  aquests principis per convertir-los en eines per gestionar emocions, per fer-se conscient de la forma d'ocupar l'espai amb el cos i de moure'ns a la vida i per transformar aquestes formes. A més, aquestes aplicacions es posen en pràctica amb la guia de professionals experimentats a aquesta matèria. 

Es tracta de fer una ullada de a prop a les formes de cadascú d'organitzar l'experiència al cos. La força gravitatoria de la Terra ofereix referents concrets que faciliten la presa de contacte amb allò que va ser difícil i que no es va saber resoldre més enllà d'apartar-lo de la consciència tensant músculs i mantenint-los tensos de forma habitual, per sota el llindar de consciència. Encara que hi participen diferentes persones, hi haurà prou espai per una atenció individualitzada per tothom sense necessitat de revelar res que no es vulgui als altres.

Qui prefereix fer els seus experiments en privat troba una guia al llibre Respirar con árboles. El primer capítol es pot descarregar de franc a www.respirarconarboles.com. Per altra banda, qui vulgui aprofundir la seva recerca personal pot iniciar un procés absolutament personalitzat amb sessions individuals de DFA Reconeixement de Patrons Somàtics.
Per inscriure-us per les passejades, si us plau, truqueu al 932 17 32 74 o 606 67 64 36. Si no us podeu permetre fer una inversió de €50,- per aquest menester, feu-nos-ho saber i intentarem trobar-hi una solució. El 10 % de les quotes es destina a ajudar a finançar les activitats del Projecte Boscos de Muntanya i Els Dilluns Solidaris A Gràcia "Tots per Tots" de BarcelonActua, a parts iguals. Referent a les sessions individuals, demaneu hora per una entrevista.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.